Після операції помер екс-диктатор Панами

Читать на русском
У березні дочка Нор'єги Таїс повідомила, що її батько перебуває в критичному стані після перенесеної операції з видалення пухлини.
Мануель Нор'єга

Екс-диктатор Панами Мануель Нор'єга, що переніс раніше операцію з видалення доброякісної пухлини мозку, помер в лікарні у віці 83 років.

Про це передає агентство Франс Прес з посиланням на представника панамських влади, пише «Слово і Діло».

Панама готова відновити процедуру екстрадиції КаськіваУкраїна очікує рішення Панамського суду про відновлення процедури екстрадиційної перевірки в справі екс-глави Держінвестпроекту Владислава Каськіва через півтора місяці.

«Мануель Нор'єга помер цієї ночі», — заявив представник панамських влади Мануель Домінгес.

У березні дочка Нор'єги Таїс повідомила, що її батько перебуває в критичному стані після перенесеної операції з видалення пухлини.

Помер колишній депутат Верховної Ради12 травня пішов з життя відомий юрист, викладач, колишній депутат Верховної Ради Олександр Задорожній.

У 1990 році Нор'єга був заарештований під час американського вторгнення в Панаму, а в 1992 році засуджений за здирництво і хабарництво до 40 років в'язниці.

Пізніше термін Нор'єги був скорочений за хорошу поведінку, спочатку до 30 років, а потім до 17 років і шести місяців.

Після цього Нор'єгу передали для відбування ув'язнення Франції, де він був засуджений за відмивання в цій країні 2,3 мільйона євро доходів, отриманих від поставок кокаїну, а потім він був перевезений для відбування терміну в Панаму.

Раніше повідомлялося, що Панама не дала Каськіву політпритулок.

Нагадаємо, що Президент України Петро Порошенко висловив співчуття родині американського політолога Збігнєва Бжезинського у зв'язку з його смертю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: