Аваков відмовився коментувати інформацію про вбивство Панкова

Читать на русском
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков відмовився коментувати вбивство Панкова, але зазначив, що в Київській області зменшився показник злочинності.
Арсен Аваков

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков відмовився коментувати ситуацію з вбивством колишнього в. о. директора ДП «Укрспирт» Віктора Панкова, яке відбулося сьогодні вранці, 30 травня, у Києві на Позняках.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на «Інтерфакс-Україна».

У Києві оголошено план перехоплення підозрюваного у вбивствіСтолична поліція розшукує невідомого стрілка, який смертельно поранив перехожого на ст. м. Позняки.

«Я не можу коментувати оперативну ситуацію, яка відбувається на місці злочину. Я вважаю, що це повинен коментувати слідчий трохи пізніше», - повідомив міністр.

Разом з тим, коментуючи ситуацію з рівнем злочинності в Київській області, Аваков підкреслив, що цей показник зменшився за останні півроку на 20%, в той самий час зріс рівень розкриття злочинів, у т. ч. вбивств.

«Ми досягли піку злочинності і все-таки в минулому році десь з жовтня місяця у нас ситуація постійно поліпшується», - сказав він, додавши, що високий рівень злочинності, насамперед пов'язаний з військовими діями в Україні.

Голова МВС підкреслив, що ті заходи, які проводяться в рамках реформи Нацполіції, й призвели до того, що ситуація почала поліпшуватися.

Нагадаємо, що розстріляний в Києві Віктор Панков раніше висувався кандидатом в депутати на виборах в Верховну Раду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: