Прокуратура вирішила не допитувати Порошенка у справі Януковича

Читать на русском
Сторона обвинувачення у справі про держзраду ексч-президента Віктора Януковича не планує допитувати чинного президента Петра Порошенка.

Сторона обвинувачення у справі про держзраду ексч-президента Віктора Януковича не планує допитувати чинного президента Петра Порошенка.

Про це заявив прокурор Головної військової прокуратури Руслан Кравченко, передає «Слово і Діло» з посиланням на «УНІАН».

«З боку звинувачення пана президента не планується викликати на допит, бо немає процесуальної необхідності це робити для доказу провини Януковича», - сказав він.

За словами прокурора, під час судового слідства БУЛИ допитані Глава МВС Арсен Аваков і секретар РНБО Олександр Турчинов. Планується допитати колишнього прем'єра Арсенія Яценюка.

У ГПУ оголосили повний список справ проти ЯнуковичаГенпрокуратура оголосила список усіх кримінальних справ проти колишнього президента Віктора Януковича, спростувавши заяву Transparency International стосовно того, що на Януковича немає жодної корупційної справи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що захист колишнього президента України Віктора Януковича не хоче, щоб справу за обвинуваченням їх підзахисного в державній зраді розглядалося судом присяжних.

Суд у справі про держзраду Януковича продовжиться 16 червня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: