Три роки після виборів Президента: скільки програмних обіцянок виконав Порошенко

Читать на русском
25 травня в 11:00 у приміщенні інформаційного агентства Інтерфакс-Україна (вул. Рейтарська, 8/5а) відбудеться прес-конференція на тему: Три роки після виборів Президента. Скільки програмних обіцянок виконав Порошенко

25 травня об 11:00 у приміщенні інформаційного агентства «Інтерфакс-Україна» (вул. Рейтарська, 8/5а) відбудеться прес-конференція на тему: «Три роки після виборів Президента. Скільки програмних обіцянок виконав Порошенко».

25 травня виповнюється три роки із часу обрання Петра Порошенка главою української держави. Які з обіцянок своєї програми Президент виконав? На виконання яких обіцянок йому не вистачило політичної волі? Що Президент обіцяв, а виборці забули?

Стан виконання програмних обіцянок Порошенка за три роки його президентства проаналізують директор, шеф-редактор порталу «Слово і Діло» Катерина Пітєніна, політолог, кандидат філософських наук Валентин Гладких і кандидат юридичних наук, експерт Олександр Москалюк.

Спікери назвуть кількість виконаних і провалених передвиборних обіцянок Президента, а також нагадають ті, про які виборці забули.

Нагадаємо, загальний рейтинг відповідальності Порошенка як політика зараз складає 39% – саме таку кількість своїх обіцянок він зумів виконати за час своєї політичної кар‘єри.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: