Тетерук: у Раді збирають голоси за запровадження візового режиму з Росією

Читать на русском
Введення візового режиму буде адекватною відповіддю української влади на всю ту агресію, яка відбувається протягом останніх років, заявив нардеп.

Народні депутати у Верховній Раді оцінюють можливу кількість голосів за запровадження візового режиму з Росією.

Про це заявив перший заступник глави фракції «Народний фронт» Андрій Тетерук в ефірі «112 Україна», передає «Слово і Діло».

«На мій погляд, відразу після отримання Україною безвізу наступне стратегічне питання, яке потрібно вирішити в парламенті, - це введення візового режиму з РФ ... Введення візового режиму буде адекватною відповіддю української влади на всю ту агресію, яка відбувається протягом останніх років», - сказав він.

Андрій ПарубійНародний депутат України
Парубій пообіцяв домагатись ухвалення Верховною Радою введення візового режиму з РосієюСказано 30 грудня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Зараз підводяться підсумки і кількість голосів народних депутатів, які готові за це голосувати, проводиться роз'яснювальна робота. Ми повинні здійснити цей відповідальний крок і ввести візовий режим з РФ», - додав політик.

Нагадаємо, 17 травня у Страсбурзі була проведена урочиста церемонія, на якій було підписано документ про лібералізацію візового режиму між Європейським Союзом та Україною.

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров під час засідання Комітету міністрів Ради Європи на Кіпрі звинуватив Україну у «візовій дискримінації росіян у Криму».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: