Неділя в АТО: втрат серед сил ЗСУ немає

Читать на русском
У неділю бойовики 16 разів відкривали вогонь по українських позиціях на Донбасі, втрат серед сил АТО немає.

У неділю бойовики 16 разів відкривали вогонь по українських позиціях на Донбасі, втрат серед сил АТО немає.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

«Ситуація вздовж всієї лінії фронту відносно стабілізувалася, враховуючи те, що супротивник не застосовував важкого артилерійського озброєння. З початку доби станом на цей час бойовики 16 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України. Втрат серед українських воїнів не було», - йдеться у повідомленні.

У штабі зазначили, що на Приморському напрямку бойовики обстрілювали військових в районі Широкиного, Водяного, Чермалика, Гнутового та Новотроїцького з гранатометів різних модифікацій.

На Донецькому напрямку в південному і східному передмісті Авдіївки бойовики вели вогонь по укріпленнях ЗСУ з гранатометів і стрілецької зброї.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 21 травняСитуація на сході країни за станом на 00:00 21 травня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На Луганському - обстріляли з мінометів один з опорних пунктів українських захисників поблизу Новоолександрівки. Неподалік Кримського бойовики стріляли з автоматичних станкових гранатометів.

Вдень 21 травня повідомлялось, що найбільш напружена ситуація склалась біля Авдіївки, бойовики активно застосовують важке озброєння. Нагадаємо, п'ятеро українських воїнів отримали поранення з початку доби.

Як повідомлялося, бойовики знеструмили Червоноармійську фільтрувальну станцію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: