В України з'явиться ще один партнер у військово-технічній сфері

Читать на русском
Перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський повідомив, що знайшов нового партнера для України в оборонно-технічній сфері.
Олег Гладковський

У РНБО заявили, що Україна має намір налагодити військово-технічне співробітництво з Філіппінами.

Про це повідомив перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський в рамках робочого візиту в Республіку Філіппіни, пише «Слово і Діло», посилаючись на «Інтерфакс-Україна».

Президент Філіппін придумав радикальний метод боротьби з корупціонерамиПрезидент Філіппін Родріго Дутерте пообіцяв корумпованим чиновникам скидати їх з вертольота.

Заступник секретаря РНБО обговорив з керівництвом оборонних відомств Філліпін потенційні напрями військово-технічного співробітництва між державами.

Турчинов просить гроші на проект щодо інформзахисту в зоні АТОПроект інформаційного захисту дозволить заблокувати антиукраїнське телерадіомовлення уздовж лінії розмежування в зоні проведення АТО.

«З впевненістю констатую, що Україна і Республіка Філіппіни можуть результативно співпрацювати у сфері ВТС. Це стане ще одним позитивним кроком для розширення двосторонньої взаємодії між країнами», - сказав Гладковський.

Співрозмовники обговорили питання співпраці, зокрема, в області кораблебудування, виробництва засобів протиповітряної оборони, БПЛА, радарної техніки і систем озброєнь.

«Насправді Філіппіни зі своїм ринком та економікою, відкривають великі перспективи для українських розробників і виробників. Кораблебудування, різні системи озброєнь, радари, БПЛА - і це не повний перелік того, що Україна може запропонувати в рамках взаємовигідного оборонного співробітництва», - зазначив перший заступник секретаря РНБО.

Він також вказав, що вище військове керівництво Філіппін досить добре поінформований про діяльність ДП «Антонов» і знайоме з його продукцією і досягненнями.

Раніше Філіппіни заявили про ліквідацію лідера ісламістського угрупування.

Нагадаємо, що в РНБО відреагували на можливість обійти блокування російських соцмереж.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: