Сутички у Київраді: двох правоохоронців травмовано, кілька людей затримано

Читать на русском
Група осіб намагалася потрапити до сесійної зали, а потім влаштувала бійку з працівниками поліції охорони, які несли там службу.

Внаслідок інциденту в Київраді між активістами і правоохоронцями в управління поліції доставлено семеро осіб. Порушено два кримінальних провадження.

Про це повідомляє «Слово і Дело» з посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

Як повідомляється, під час засідання Київради в четвер, 18 травня, група осіб намагалася потрапити до сесійної зали, а потім влаштувала бійку з працівниками поліції охорони, які несли там службу.

В результаті двоє правоохоронців отримали тілесні ушкодження, ще у трьох пошкоджено формений одяг. До Шевченківського управління поліції для з'ясування обставин доставили сімох чоловіків.

На місце викликали слідчо-оперативну групу, яка задокументувала подію. Відомості внесено до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень, порушено кримінальні провадження у ч. 3 ст. 296 (хуліганство) і ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Проводиться розслідування.

За інформацією ЗМІ, до Київради намагалися потрапити активісти, які представляють інтереси мешканців будинку по вулиці Мілютенка, які вимагають вирішити питання відселення з будинку в незадовільному санітарному стані.

Відзначимо, Київська міська рада планував 18 травня розглянути питання перейменування проспекту генерала Миколи Ватутіна у проспект Романа Шухевича.

Також комісія Київради з питань транспорту, зв'язку та реклами хоче створити муніципальну паркувальну інспекцію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: