В Україні з'явиться новий мобільний оператор

Читать на русском
Найбільший у світі віртуальний оператор мобільного зв'язку LycaMobile працює у 22 країнах і обслуговує понад 15 млн абонентів.

До входу на український ринок готується найбільший у світі віртуальний оператор мобільного зв'язку LycaMobile.

Минулого тижня у Національній комісії, що здійснює держрегулювання у сфері зв'язку та інформатизації, пройшла зустріч з представниками цієї компанії, а також Укртелеком та Тримоб, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Liga.net.

«LycaMobile планує підписати з мобільним оператором Тримоб партнерську угоду», - повідомило джерело видання.

У прес-службі Укртелекому сказали, що компанія розглядає варіант розвитку Тримоба у співпраці з LycaMobile.

«Однак деталей переговорів на даному етапі ми не розголошуємо», - додає директор з корпоративних комунікацій оператора Михайло Шуранов.

В Україні впроваджують технологію дзвінків із міських номерів через Wi-FiПослуга доступна вже зараз і після завершення модернізації мережі до неї можна буде підключити свій домашній номер.

Глава НКРСІ Олександр Животовський підтвердив, що зустріч дійсно мала місце.

«Їм потрібна консультація щодо формату співпраці. Точніше, технічним та юридичним особливостям. В цьому і розбираємося», - уточнив він.

LycaMobile (Великобританія) - це повноцінний віртуальний оператор з усіма необхідними IT-системами для надання телеком-послуг. Компанія працює у 22 країнах і обслуговує понад 15 млн абонентів.

Зазначимо, до кінця 2017 року вся мережа лідера ринку мобільних операторів буде модернізована і готова до впровадження 4G.

Раніше Антимонопольний комітет змусив українського оператора мобільного зв'язку «Київстар» знизити тарифи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: