Окупанти Криму запросили Джамалу завітати на півострів

Читать на русском
Окупаційна влада Криму передала запрошення приїхати на аннексированный півострів переможниці конкурсу Євробачення-2016, українській співачці Джамалі.
Джамала

Окупаційна влада Криму запросила приїхати на аннексированний півострів переможницю конкурсу Євробачення-2016, українську співачку Джамалу.

Про це заявив так званий віце-прем'єр кримського уряду Георгій Мурадов, повідомляють «РІА Новости», передає «Слово і Діло».

PR-директор Джамали розповів, як їх не пропускали на ЄвробаченняЗа словами PR-директора Джамали Дениса Козловського, співачці запропонували полетіти на церемонію відкриття на вертольоті, не маючи дозволу на польоти.

«Наше посольство в Києві (посольство РФ, - ред.) передало запрошення її імпресаріо. Це прямий канал, він з нею спілкується кожен день», — сказав Мурадов.

За його словами, в Криму їй «готові надати всіляке сприяння».

Нагадаємо, Дніпровський суд Києва випустив під особисте зобов'язання пранкера Віталія Седюка, який оголив філейну частину під час виступу Джамали на Євробаченні.

А за виступ на Євробаченні-2017 Джамала не отримала передбаченого гонорару в мільйон гривень.

Зазначимо, що 25 травня 2016 року віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко заявив, що Україна гідно проведе конкурс Євробачення-2017 і виконав свою обіцянку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: