НАБУ проводить службове розслідування щодо участі їхнього працівника в ДТП

Читать на русском
У Національному антикорупційному бюро України вирішив провести службове розслідування через інцидент зі своїм співробітником.

Національне антикорупційне бюро України почало службове розслідування стосовно свого працівника, який став учасником ДТП в Києві.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу відомства.

«Національне антикорупційне бюро України 15 травня почало службове розслідування стосовно свого співробітника, який напередодні став учасником дорожньо-транспортної пригоди в Києві. Розслідування здійснює Управління внутрішнього контролю НАБУ. Враховується звернення Ради громадського контролю при НАБУ», – йдеться в повідомленні.

У НАБУ повідомили, що зараз відбувається збір матеріалів для встановлення всіх обставин скоєння ДТП: проводяться опитування очевидців і учасників ДТП, співробітників Національної поліції, аналізуються записи з відеокамер спостереження тощо.

«Після завершення службового розслідування, його висновки Управління внутрішнього контролю надасть дисциплінарної комісії НАБУ. Своєю чергою комісія ухвалюватиме рішення про наявність у діях співробітника НАБУ – учасника ДТП – ознак дисциплінарного проступку», – додали у відомстві.

При цьому в Бюро підкреслили, що кримінального провадження за фактом ДТП поки немає, а їх співробітник знаходиться на лікарняному.

Нагадаємо, співробітник НАБУ потрапив у ДТП.

Раніше Бюро скерувало до суду обвинувальний акт у справі двох податківців-хабарників.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: