У Мінфіні заявили, що за роботою міністерства стежать з підозрілого фургону

Читать на русском

У Міністерстві фінансів заявили, що з припаркованого біля його будівлі підозрілого фургону ведеться стеження за роботою відомства.
фото: Мінфін/Facebook

У Міністерстві фінансів заявили, що з припаркованого біля його будівлі підозрілого фургону ведеться стеження за роботою відомства.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку Мінфіну в Facebook.

«Певний час тому біля запасного входу до будівлі Міністерства фінансів на Подолі співробітники міністерства виявили підозрілий фургон, який регулярно з'являвся біля будівлі. Правоохоронні органи були повідомлені про це. Після перевірки було з'ясовано, що фургон є клоном й номерні знаки на ньому фальшиві», – заявили в міністерстві.

За словами представників Мінфіну, після чергового поява фургона біля будівлі відомства на місце викликали слідчо-оперативну групу, яка з'ясовує обставини.

«Багато хто цікавиться роботою Мінфіну. Попри те, що ми працюємо прозоро і публікуємо всю інформацію, пов'язану з нашою діяльністю, дехто вважає, що цього недостатньо», – зазначили у відомстві.

Нагадаємо, 15 травня глава СБУ Василь Грицак заявив, що помічений камерами спостереження біля будинку Павла Шеремета в ніч перед його загибеллю екс-співробітник СБУ Ігор Устименко не виконував ніяких завдань Служби безпеки України і не працював в спецслужбі з 2014 року.

14 травня Президент Петро Порошенко прокоментував «слід СБУ» в справі про вбивство журналіста Павла Шеремета.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: