Стало відомо, навіщо Яценюк летить в США та Канаду

Читать на русском
Екс-прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк здійснить робочі візити до США і Канади у період з 15 по 19 травня.

Лідер політичної партії «Народний Фронт», екс-прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк здійснить робочі візити до США і Канади у період з 15 по 19 травня.

Про це пише «Слово і Діло», з посиланням на прес-службу «Народного фронту».

«У центрі уваги обох візитів будуть перебувати три ключові проблематики - протидія агресії Росії, енергетична безпека та підтримка економічного відновлення України», - сказано в повідомленні.

Яценюк vs. Гройсман: чий Кабмін встиг більше за перший рік роботи?У день річниці роботи уряду Володимир Гройсмана «Слово і Діло» показало, як відрізняється відповідальність чинного Кабінету міністрів від відповідальності його попередників – другого уряду Арсенія Яценюка.

При цьому, у фракції підкреслили, що мета поїздки Яценюка в Північну Америку полягає в мобілізації міжнародної підтримки на захист України.

«У Вашингтоні Арсеній Яценюк проведе зустрічі з представниками нової адміністрації Сполучених Штатів. Плануються зустрічі з керівними посадовими особами в Раді національної безпеки», - зазначили в НФ.

Яценюк також має намір зустрітися з сенаторами Тедом Крузом, Джоном Маккейном, Річард Дурбін та іншими представниками обох політичних сил - Республіканської і Демократичної партій.

Щодо поїздки в Канаду, то заплановані зустрічі з Міністром закордонних справ Христей Фріланд та іншими високими представниками уряду й парламенту Канади.

Арсеній ЯценюкГолова політради партії "Народний фронт"

Також, екс-прем'єр візьме участь у заходах, присвячених солідарності з Україною і кримськими татарами.

«Слово і Діло» зафіксувало 373 обіцянки політика, більшість з яких отримали статус «виконано». Рівень відповідальності Арсенія Яценюка – за посиланням.

Порівняння роботи Кабміну чинного та екс-прем'єра в матеріалі «Яценюк vs. Гройсман. Чий Кабмін встиг більше за перший рік роботи?»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: