У США сталася стрілянина в будинку для літніх людей, є жертви

Читать на русском
У будинку для літніх людей в США сталася перестрілка. Злочинець взяв в заручники 2 людини. Вбито чотири людини.
Невідомий відкрив стрілянину в будинку для літніх людей. США

У будинку для літніх людей в штаті Огайо, США, сталася перестрілка, в результаті якої загинуло 4 людини.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на Associated Press.

За інформацією, серед убитих - злочинець, котрий вчинив напад на заклад, двоє співробітників будинку престарілих, і поліцейський.

Мотиви нападника поки не відомі, подробиць інциденту вкрай мало. Поки навіть невідомо, покінчив з собою стрілок чи ні, і чи були у нього будь-які відносини з іншими учасниками інциденту. Відомо лише, що злочинець взяв в заручники двох осіб (в будинку проживає 23 пенсіонера). Обидва були звільнені цілими і неушкодженими.

У Запоріжжі патрульний підстрелив колегуІнцидент стався в кімнаті для чищення зброї в приміщенні Управління патрульної поліції Запоріжжя після планових стрільб.

За іншою інформацією, вбитий злочинець - Філіп О'Ши - був рецидивістом, розшукувався в Північній Кароліні в зв'язку з пограбуванням мотелю 2 травня. Крім двох співробітниць закладу, злочинець убив поліцейського з відділу К-9 - підрозділу кінологів. Його собака важко поранена, але «є надія, що вона виживе».

У перестрілці зі злочинцем брали участь три помічника шерифа, ніхто з них не постраждав. Хто саме звільнив заручників, а також як саме був убитий злочинець, не повідомляється.

Раніше в Києві покупець розбив на касі супермаркету пляшку, а коли його викликав охоронець - влаштував стрілянину.

Нагадаємо, що в Берліні відбулася стрілянина, в результаті якої постраждав поліцейський.

А 16 січня 2017 року народний депутат Сергій Пашинський заявив, що не буде перешкоджати зняттю з себе недоторканності, якщо в цьому буде необхідність. Побачимо, чи виконає народний обранець свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: