Нардеп розповіла, коли Рада розгляне новий Трудовий кодекс

Читать на русском
У парламентському комітеті з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення назвали ймовірну дату розгляду нового Трудового кодексу.

Парламент не розглядатиме проект Трудового кодексу у другому читанні найближчими пленарними тижнями, оскільки він ще допрацьовується фахівцями.

Про це в коментарі УНН розповіла голова парламентського комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Людмила Денисова, повідомляє «Слово і Діло».

Працювати по-новому: чого українцям чекати від нового Трудового кодексу?«Слово і Діло» зібрало найважливіші та найцікавіші нововведення, які Верховна Рада може внести до Кодексу законів про працю.

«Ми ще не маємо наміру (виносити проект Трудового кодексу на розгляд народних депутатів – Ред), тому що ще триває процес доопрацювання цього документа і тієї таблички (порівняльної таблиці поправок – Ред), яка наразі ще в юридичному департаменті Верховної Ради. Як тільки юридичним департаментом вона буде узгоджена, вона буде видана народним депутатам, бо це величезний документ», – сказала Денисова.

Вона уточнила, що сьогодні до другого читання депутатами подано близько 1 тисяч 900 поправок, з якими депутатам належить ознайомитися і сформувати свою думку.

«Я думаю, що (внесення проекту Трудового кодексу на розгляд парламентаріїв – Ред) може відбутися в червні, не раніше», – сказала нардеп.

Нагадаємо, раніше Денисова заявляла, що новий Трудовий кодекс скоротить травневі свята, але збільшить відпустки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: