У фан-зоні Євробачення обікрали чоловіка

Читать на русском
У фан-зоні пісенного конкурсу Євробачення-2017 на Хрещатику в чоловіка вкрали мобільний телефон. Злочинця затримали.
Фан-зона Євробачення на Хрещатику

У Києві на території Євромістечка на вул. Хрещатик у чоловіка вкрали мобільний телефон.

Про це повідомляє прес-служба столичного управління Нацполіціі, пише «Слово і Діло».

У фан-зоні пісенного конкурсу Євробачення-2017 на Хрещатику в чоловіка вкрали мобільний телефон. Злочинця затримали.
Вкрадений в фан-зоні телефон

До чергової частини Шевченківського управління поліції звернувся 28-річний місцевий житель з тим, що у нього викрали мобільний телефон. Гаджет вкрали, коли чоловік перебував у фан-зоні Євробачення на Хрещатику.

Другий півфінал Євробачення-2017: визначено ще десять фіналістівУ другому півфіналі Євробачення 2017, який відбувся 11 травня в Києві, виступило 18 учасників з різних країн, але лише десять з них потрапили до фіналу пісенного конкурсу.

Інформацію відразу передали нарядам поліції, які несли службу з охорони громадського порядку в центральній частині міста.

При проведенні оперативно-розшукових заходів співробітники кримінальної поліції затримали раніше неодноразово судимого 45-річного жителя Чернівецької області, у нього вилучили речовий доказ.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 («Крадіжка») Кримінального кодексу України, санкція статті передбачає покарання до 5 років позбавлення волі. В даний час зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні вищевказаного кримінального злочину.

Нагадаємо, що представник Болгарії на Євробаченні-2017 Крістіан Костов у 2014 році виступав в окупованому Криму в «Артеку».

Відмітимо, безпека учасників і глядачів пісенного конкурсу Євробачення обійшлася українським організаторам у 50 мільйонів гривень.

А в Києві у іноземного журналіста, який приїхав на Євробачення, вкрали сумку з речами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: