Дніпропетровська і Донецька області залишилися без зв'язку «Укртелекому»

Читать на русском
В Дніпрі, Днепропетровської області, а також у Донецькій області частково відсутній стаціонарний телефонний зв'язок та інтернет Укртелеком.

Невідомі в ніч на 11 травня пошкодили магістральні канали ПАТ «Укртелеком», внаслідок чого наразі спостерігається відсутність міжміського зв'язку для абонентів Дніпра та Дніпропетровської області, а також відсутність доступу до інтернет для абонентів на підконтрольних Україні територіях Донецької області, зокрема в Маріуполі та Краматорську.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook директор з корпоративних комунікацій «Укртелекому» Михайло Шуранов, ведуться відновлювальні роботи, передає «Слово і Діло».

Ігор ГузьНародний депутат України
Гузь сприятиме поверненню у державну власність підприємств та активів, які привласнили олігархиСказано 23 вересня 2014 р.Статус обіцянки: Виконано

«На місцях пошкоджень працюють чотири бригади. Частина сервісів вже відновлена. Плануємо закінчити роботи протягом декількох годин», - повідомив Шуранов.

Він додав, що правоохоронці повідомлені про факт цілеспрямованого пошкодження магістральних каналів зв'язку.

«На жаль, у таких випадках дуже рідко порушують кримінальні справи, оскільки нічого не викрадено, а факт порушення телеком-інфраструктури країни, на думку правоохоронців, не цілком достатній для порушення кримінальної справи», - зазначив Шуранов.

Раніше у Донецьку захопили офіс «Укртелекому».

Нагадаємо, «Укртелеком» раніше анонсував підвищення тарифів на послуги для підприємств.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: