Charlie Hebdo опублікував карикатуру на Макрона

Читать на русском
На новій карикатурі обраного президента стоїть поруч зі своєю дружиною, 64-річна Брижит, яку художники зобразили вагітний.

На новій карикатурі обраний президент стоїть поруч зі своєю дружиною, 64-річною Брижит, яку художники намалювали вагітною.

Французький сатиричний тижневик Charlie Hebdo опублікував на своїй обкладинці карикатуру на екс-міністра економіки країни Еммануеля Макрона, який переміг на виборах президента, пише «Слово і Діло».

На новій карикатурі обраного президента стоїть поруч зі своєю дружиною, 64-річна Брижит, яку художники зобразили вагітний.

На новій карикатурі обраний президент стоїть поруч зі своєю дружиною, 64-річною Брижит, яку художники зобразили вагітною. Напис на обкладинці свідчить: «Він буде творити чудеса!».

Дружина Макрона Бріжит була його вчителькою французької мови. Вона старша за свого обранця на 24 роки. Спільних дітей у пари немає, але Макрон усиновив трьох дітей від першого шлюбу дружини.

У неділю пройшов другий тур виборів президента Франції. Згідно з остаточними даними МВС, засновник руху «Вперед» Еммануель Макрон переміг з результатом 66,1%.

Charlie Hebdo регулярно публікує провокаційні карикатури, що ілюструють найрізноманітніші події. Увагу світової спільноти маловідомий раніше журнал привернув після низки терактів в січні 2015 року, коли редакція зазнала нападу ісламістів.

Нагадаємо, Макрон офіційно оголошений обраним президентом Франції.

Як повідомлялося, обраний президент Франції Еммануель Макрон прийме присягу і вступить на посаду в неділю, 14 травня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: