Маккейн закликає створити комітет з розслідування російського втручання

Читать на русском
За словами Маккейна, рішення президента США Дональда Трампа звільнити Комі тільки підтверджує необхідність та актуальність такого комітету.
Джон Маккейн

Сенатор-республіканець зазначив, що давно виступає за створення комітету для розслідування втручання Росії у вибори в США в 2016 році.

Про це заявив американський сенатор-республіканець Джон Маккейн, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на The New York Times.

Конгрес має створити спеціальний комітет для розслідування втручання Росії у вибори в США в 2016 році після звільнення директора ФБР Джеймса Комі.

Маккейн підкреслив, що він вже давно виступає за створення такого комітету.

За його словами, рішення президента США Дональда Трампа звільнити Комі «тільки підтверджує необхідність та актуальність такого комітету». Маккейн вважає, що Комі був «чесним людиною, який керував ФБР в надзвичайних обставинах», тому він розчарований рішенням Трампа.

Раніше Комі заявив, що Російська Федерація є «найбільшою загрозою серед всіх країн на Землі, враховуючи її наміри та її можливості».

ФБР вивчає зв'язки Трамп з Росією, зокрема, можливі транзакції між комп'ютерами Trump Organization і російського Альфа-Банку.

Нагадаємо, 10 травня Трамп відправив у відставку директора Федерального бюро розслідувань Джеймса Комі.

Раніше Маккейн заявив, що безучастна роль президента США Дональда Трампа навколо ситупации в Сирії після хімічних атак, скоєних режимом Башара Асада проти народу, є ганебною і безпринципною.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: