Водопостачання Авдіївки здійснюється у штатному режимі – ДСНС

Читать на русском
Станом на 7 годину ранку понеділка електропостачання Донецької фільтрувальної станції відновлено, водопостачання Авдіївки здійснюється в штатному режимі.

Водопостачання до обстріляного напередодні міста Авдіївка (близько 22 тисячі жителів) Донецької області вже повністю відновлено.

Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій, передає «Слово і Діло».

Геращенко заявила, що РФ блокує переговори про врегулювання конфлікту на ДонбасіЗаступник голови українського парламенту Ірина Геращенко заявила, що Росія блокує врегулювання конфлікту в Україні.

У відомстві нагадали, що 2 травня в результаті бойових дій сталося пошкодження високовольтної лінії електропередач, що призвело до припинення електропостачання Донецької фільтрувальної станції, яка централізовано забезпечує водою місто Авдіївка.

«Станом на 7:00 8 травня робота Донецької фільтрувальної станції відновлена. Водопостачання в м. Авдіївка здійснюється у штатному режимі», - йдеться у повідомленні на сайті ДСНС.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті ремонтних робіт 6 травня 2017 року електропостачання Донецької фільтрувальної станції було відновлено.

Крім того, за даними Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України, електропостачання Авдіївки з 9 травня 2017 року буде здійснюватися по новій лінії електропередач.

Раніше повідомлялося, що Донецька фільтрувальна станція запущена, Авдіївка отримає воду вже вранці 8 травня.

Нагадаємо, в Авдіївці дві жінки отримали поранення після мінометного обстрілу бойовиків.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: