Це початок кінця: соцмережі відреагували на обшуки СБУ в Dragon Capital

Читать на русском

Слово і Діло зібрало цікаві публікації користувачів соцмереж у зв'язку з обшуками правоохоронців в офісі Дрегон Кепітал.

Сьогодні співробітники Служби безпеки України навідалися з обшуками в офіс інвестиційної компанії Dragon Capital. Прем'єр-міністр Володимир Гройсман різко відреагував на цю інформацію. У самій компанії заявили, що обшуки пов'язані з нібито незаконним використанням програмного забезпечення.

«Слово і Діло» зібрало реакцію користувачів соцмереж на цю подію.

Брат народного депутата Мустафи Найєма, адвокат Масі Найєм вважає, що обшуки в Dragon Capital є «початком кінця» в питанні інвестиційного клімату України.

«Обшуки в інвестиційній компанії Dragon Capital – це початок кінця? Про які інвестиції в країну може йти мова?», – написав він.

Журналіст Денис Бігус також різко відреагував на цю новину.

«Охренеть. Обшуки в Dragon Capital. СБУ вилучає техніку з формулюванням «незаконне використання програмного забезпечення». Не «нелегальний софт», а незаконне використання легального», – написав журналіст.

Головний редактор видання «Новое время» Віталій Сич вважає, що СБУ придумала смішний привід для обшуків в інвесткомпанії.

«З приводу обшуків СБУ в офісі нашої материнської компанії Dragon Capital, хочу сказати, що привід для обшуку правоохоронці знайшли смішний. Тому що ми тут в НВ чимало платимо саме за те, щоб у нас було повністю легальне ПЗ. Упевнений, що у Драгон ситуація така сама, оскільки установка виключно легального ПЗ була непохитною позицією самого Драгон», – вважає Сич.

Інші користувачі Facebook також негативно сприйняли обшуки в Dragon Capital.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: