В Індії щури випили весь конфіскований поліцією алкоголь

Читать на русском
В індійському штаті Біхар щури випили тисячі літрів конфіскованого алкоголю в місцевих відділеннях поліції.

В індійському штаті Біхар щури випили тисячі літрів конфіскованого алкоголю в місцевих відділеннях поліції.

У квітні 2016 року в штаті заборонили продаж і вживання спиртного. З того часу поліція вилучила понад 900 тисяч літрів нелегального алкоголю.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

Як стверджують співробітники поліцейських дільниць, де зберігався конфіскат, велика частина вилученого алкоголю знищена щурами. Керівництво поліції почало перевірку. Скільки саме алкоголю зникло, ще належить уточнити під час розслідування.

Приблизно тисячі поліцейських дільниць штату видано розпорядження відзвітувати про збереження конфіскованого алкоголю. Співробітників поліції також перевірять на предмет вживання цих напоїв. Якщо вдасться довести, що алкоголь випили самі поліцейські, вони втратять роботу, а потім їх будуть судити за порушення закону штату.

Головний міністр штату Біхар Нітіш Кумар оголосив про заборону на алкоголь незабаром після того як зайняв свій пост. За зберігання і продаж алкоголю були заарештовані понад 40 тисяч осіб. Пляшки зберігалися в поліцейських дільницях як речові докази.

За вживання та продаж алкоголю за законами штату Біхар можна отримати до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у лютому 2017 року влада Індії ще більш посилила антиалкогольное законодавство: тепер суддям, чиновникам та іншим держслужбовцям заборонено вживати спиртне не тільки на території штату Біхар, а й по всій Індії і навіть за кордоном.

Раніше Туреччина заборонила розпивання спиртних напоїв поза готелями.

Як повідомлялося, в Індії річку Ганг прирівняли до живої істоти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: