На турецькому курорті запровадили штрафи за пияцтво поза готелями

Читать на русском
У туристичній мецці Туреччини Анталії заборонили вживання алкогольних напоїв в громадських місцях, крім барів, готелів і кафе.

У туристичній мецці Туреччини Анталії заборонили вживання алкогольних напоїв в громадських місцях, крім барів, готелів і кафе.

На сайті Асоціації туризму повідомляється, що в Анталії посилили заборону на вживання алкогольних напоїв, пише «Слово і Діло».

«У межах провінції Анталія запроваджується заборона на споживання алкогольних напоїв публічно і у вигляді, здатному викликати невдоволення оточуючих, в таких місцях, як відкриті для громадського користування парки, сади, сквери, відкриті майданчики, житлові квартали, автодороги, пікнікові зони і місця проведення археологічних розкопок, будівлі залізничних і автовокзалів, вулиці, провулки, історичні місця і місця проведення культурно-мистецьких заходів, культові споруди, занедбані будівлі, будівельні майданчики, приміщення для банкоматів, простору під мостами, прогулянкові зони в межах кордонів муніципалітетів, а також будь-які транспортні засоби незалежно від місця їх парковки», - повідомляється в документі.

Штраф за порушення заборони складе 100 турецьких лір - близько 25 євро.

Нагадаємо, згідно з даними турецького посла, українці побили рекорд подорожей в цю країну, навіть після перевороту.   Раніше повідомлялося, що Туреччина заблокувала «Вікіпедію».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: