У «ДНР» посилено шукають українських «диверсантів з гранатометами» – ІС

Читать на русском
Напередодні 9 травня в так званій ДНР окупаційна влада розшукує десятки ДРГ, які нібито готують диверсії і теракти напередодні Дня Перемоги.
фото: livejournal.com/bmpd

Напередодні 9 травня в так званій «ДНР» окупаційна влада розшукує «десятки ДРГ», які нібито готують диверсії і теракти напередодні Дня Перемоги.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку координатора групи «Інформаційний спротив», народного депутата Дмитра Тимчука в Facebook.

«Напередодні 9 травня в «ДНР» різко посилена «протидиверсійна діяльність». В останньому розпорядженні керівництва «МГБ ДНР» про посилення боротьби з «агентурою і ДРГ українських спецслужб і ССО» йдеться про нібито наявне проникнення в окуповані райони «десятків ДРГ», які готують диверсії і теракти напередодні Дня Перемоги», – йдеться в повідомленні.

Згідно орієнтувань, розісланих окупаційними силами, більшість диверсійних груп нібито озброєна одноразовими гранатометами.

За даними групи, в Макіївці та Горлівці «МГБ і МВС» невизнаної республіки створили оперативні групи з пошуку та знешкодження «українських диверсантів».

Нагадаємо, нещодавно в так званій «ДНР» знову підняли питання про створення «Азовської флотилії», в якій за два роки формування числяться 7 рибальських човнів і прогулянкових катерів, і ведуть переговори з РФ про постачання чотирьох патрульних катерів.

Раніше в ІС розповіли, що на Донбасі в снайперської дуелі був знищений снайпер бойовиків, який приїхав з російського Ульяновська.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: