Більшість французів впевнені, що Макрон переміг Ле Пен на теледебатах

Читать на русском
На думку більшості французів, кандидат в президенти Франції від руху «Вперед!» Макрон був під час теледебатів переконливіше, ніж Ле Пен.
Макрон і Ле Пен

Кандидат в президенти Франції від руху «Вперед!» Емманюель Макрон справив більш сприятливе враження на французів в ході теледебатів, що відбулися в середу ввечері, ніж його суперниця - кандидат від «Національного фронту» Марін Ле Пен.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на «Інтерфакс-Україна».

Так, 63% респондентів заявили, що Е.Макрон здався їм більш переконливим. 34% віддали перевагу М.Ле Пен. Решта респондентів не змогли відповісти.

Вибори президента П'ятої республіки: чим вигідна перемога Макрона для України?Виконавчий директор Центру прикладних політичних досліджень «Пента» пояснив, чим можливий виграш Макрона може бути корисним для України, та в чому небезпека перемоги Ле Пен.

При цьому М.Ле Пен здобула своєрідну перемогу в «Твіттері»: в цій мережі саме її виступ на дебатах обговорювалося частіше (54,1%), ніж слова Е.Макрона (45,9%).

Другий тур виборів президента Франції відбудеться 7 травня.

Нагадаємо, що раніше Марін Ле Пен заявила, що йде у відставку з поста лідера «Національного фронту».

Відзначимо, що Ле Пен підловили на плагіаті: в одному зі своїх виступів вона нібито використовувала фрагменти мови свого колишнього конкурента Франсуа Фійона.

А кандидат у президенти Франції Макрон повідомив, що не буде підкорятися диктату президента РФ Володимира Путіна.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: