Полторак нагородив учасників ліквідації наслідків вибухів у Балаклії

Читать на русском
16 учасників ліквідації наслідків НС у Балаклії були нагороджені нагрудним знаком «Знак пошани» і медаллю «За сприяння Збройним силам України».

Міністр оборони України Степан Полторак в рамках робочої поїздки в Харківську область 4 травня нагородив 16 учасників ліквідації наслідків вибухів боєприпасів на 65-му арсеналі біля Балаклії.

Про це повідомляє сайт оборонного відомства, передає «Слово і Діло».

«Сьогодні ми вшановуємо людей, які з честю та гідністю винесли важкі випробування, бездоганно виконали свій громадянський обов'язок, ризикуючи життям і здоров'ям, врятували рідну землю від біди. Я щиро вдячний їм за це», - сказав міністр, вручаючи нагороди.

За інформацією Міноборони, за організацію і надання всебічної допомоги при ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, активну громадянську позицію та патріотизм, 16 учасників ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в Балаклії були нагороджені відзнаками міністерства - нагрудним знаком «Знак пошани» і медаллю «За сприяння Збройним силам України».

Нагадаємо, в ніч на 23 березня почалися вибухи на території 65 арсеналу неподалік від Балаклії. Тоді в результаті детонації боєприпасів загинула жінка, троє постраждали. Пізніше у лікарні померла ще одна постраждала.

18 квітня піротехніки очистили від вибухонебезпечних предметів територію міста Балаклія Харківської області і 9 населених пунктів, які потрапили в зону надзвичайної ситуації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: