Кабмін виділив додаткові кошти на відновлення Балаклії

Читать на русском
Кабмін виділив з резервного фонду додатково 45 млн грн на проведення відновлювальних робіт в Балаклії Харківської області.

Кабінет міністрів України виділив з резервного фонду додатково 45 млн грн на проведення відновлювальних робіт в Балаклії Харківської області.

Відповідне рішення прийнято на сьогоднішньому засіданні уряду, передає «Слово і Діло».

Балаклія у вогні: про яку версію вибухів на складах змовчала влада?Політолог оцінив ситуацію щодо продовження вибухів у Балаклії та розповів про підводні камені вже озвучених версій пожежі.

«По результатам візиту до Харківської області є звернення голови адміністрації області, фактично роботи всі проводяться по Балаклії, ми виділили перший транш 100 млн грн, зараз є необхідна потреба 45 млн грн ще додатково і сьогодні ми маємо це розглянути для того, щоб швидко прийняти рішення і передати ці кошти на відновлення Балаклії», - сказав Гройсман.

Ухвалений проект постанови передбачає виділення Харківській ОДА кошти з резервного фонду у розмірі 45 млн грн для відновлювальних робіт у Балаклії.

Нагадаємо, о 2:56 23 березня надійшла інформація про те, що на території військового складу Міністерства оборони у місті Балаклія Харківської області виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів.

Раніше, Кабмін виділив 100 мільйонів гривень на ліквідацію наслідків пожежі на артскладі у Балаклії Харківської області.

Як повідомлялося, жителі Балаклії отримають індивідуальне опалення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: