Українську анімаційну драму покажуть на REX Animation Festival у Стокгольмі

Читать на русском
За словами організаторів фестивалю, Подорож відібрано для програми завдяки поетичності і вмілому поєднанню методів анімації.

Українську анімаційну драму «Подорож», створену за підтримки Держкіно, відібрано для участі в REX Animation Festival в Стокгольмі.

Про це повідомляє прес-служба Державного агентства України з питань кіно, передає «Слово і Діло».

«За словами організаторів фестивалю, «Подорож» відібрано для програми завдяки поетичності і вмілому поєднанню методів анімації. Фестиваль відбудеться вже втретє. В цьому році - з 12 по 15 жовтня в Стокгольмі (Швеція)», - йдеться в повідомленні.

Проект «Подорож» став одним з переможців четвертого конкурсного відбору Держкіно.

Нищук заявив, що до 13 травня у ВР буде поданий «Закон про кіно»Сказано 6 травня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Виробництво фільму здійснила компанія «Інсайт Медіа». Режисер-постановник, автор сценарію і художник-постановник - Євгенія Кіракосян, оператор-постановник - Андрій Суярко, генеральний продюсер Володимир Філіппов.

«Подорож» - семихвилинна філософська драма, яка розповідає історію маленької дівчинки. Героїня починає своє неймовірне подорож у світ фантазій художника, потрапляючи в складні ситуації і долаючи різні перешкоди, намагаючись знайти втрачену цінність - частину себе.

Раніше в Раді Європи презентували фільм про трагедію кримських татар «Коли цей вітер вщухне».

У Києві відбулася урочиста церемонія вручення кінопремії «Золота дзиґа», заснованої створеної Української кіноакадемією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: