З початку доби бойовики понад півсотні разів обстрілювали позиції ВСУ

Читать на русском
Російсько-терористичні війська не припиняють обстрілювати сили АТО, за минулу добу один український воїн загинув, ще сім військовослужбовців отримали поранення.

За минулу добу позиції українських військових на Донбасі обстріляли 54 рази.

Про це повідомляє прес-центр АТО, передає «Слово і Діло».

«За минулу добу один український воїн загинув, ще сім військовослужбовців отримали поранення», - йдеться у повідомленні.

ОРДЛО без світла: доля непідконтрольних територій Донбасу та можливості РФЕксперт з питань енергетики розповів, чи зможе РФ забезпечити електроенергією ОРДО і ОРЛО та які наслідки можуть бути.

На приморському напрямку, з мінометів калібру 120-мм і 82-мм гранатометів і стрілецької зброї противник вів вогонь по позиціях поблизу Водяного. 120-мм міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю ворог застосовував по опорним пунктам неподалік Гнутово, а 82-мм міномети і гранатомети - поблизу Широкіно.

З гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів противник відкривав вогонь по позиціях українських військ поблизу Мар'їнки. З протитанкових гранатометів і кулеметів великих калібрів ворог бив по опорним пунктам сил АТО поблизу Павлополя і Красногорівки, а з кулеметів великих калібрів - під Новогригорївкою.

Зі стрілецької зброї противник обстріляв сили АТО під Лебединським і Чермаликом. Поблизу Мар'їнки, Богданівки і Водяного діяли ворожі снайпери.

На донецькому напрямку вогнем мінометів калібру 120 мм і 82 мм, гранатометів різних систем і вогнем великокаліберних кулеметів противник накривав позиції поблизу Авдіївки. З 82-мм мінометів і гранатометів противник бив по захисникам Верхньоторецької і Досвідченого, а з гранатометів різних систем - по захисникам шахти «Бутівка» і Зайцево. Гранатомети різних систем і кулемети великих калібрів противник застосував по позиціях поблизу Троїцького, а крупнокаліберні кулемети та стрілецька зброя - поблизу Кам'янки і Пісків.

Точка неповернення для Донбасу: у війні немає правих і винуватих, є тільки переможеніПолітолог пояснив, яке рішення віддаляє Донбас від України і може наблизити гуманітарну кризу на окупованих територіях.

На луганському напрямку з 120-мм мінометів противник бив по опорним пунктам поблизу Катеринівки. З мінометів калібру 120-мм гранатометів різних систем ворог вів вогонь по позиціях неподалік Троїцького, а з 82-мм мінометів, гранатометів і кулеметів великих калібрів - по опорних пунктах поблизу Новозвановки. Гранатомети різних систем підрозділу незаконних збройних формувань застосовували захисникам Кримського, Попасній, Валуйського і Станиці Луганської. Зі стрілецької зброї ворог обстрілював захисників Лобачова.

Раніше повідомлялося, що у Луганській області з мінометів обстріляли позиції українських військових під Катеринівкою – загинув один військовий, ще двоє отримали поранення.

Нагадаємо, раніше в Міноборони не виключали нову хвилю ескалації на Донбасі.

Зазначимо, що у розвідці заявили, що бойовики списують небойові втрати і обстріли з боку своїх на українську армію.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: