У бою під Катеринівкою загинув український військовий

Читать на русском
Бойовики в Луганській області з мінометів обстріляли позиції сил АТО під Катеринівкою, внаслідок чого загинув один військовий, ще двоє отримали поранення.

Бойовики в Луганській області з мінометів обстріляли позиції сил АТО під Катеринівкою, внаслідок чого загинув один військовий, ще двоє отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook ввечері в неділю, 30 квітня, передає «Слово і Діло».

«За попередньою інформацією, внаслідок обстрілу позицій однієї з механізованих бригад, особовий склад якої виконує бойові завдання на Луганському напрямку неподалік від Катеринівки, загинув військовослужбовець Збройних сил України, ще два захисники отримали поранення», - йдеться в повідомленні.

Бойовики списують небойові втрати і обстріли з боку своїх на українську армію – розвідкаРосійсько-окупаційні війська на Донбасі зазнають втрат від вогню з боку своїх і помилок після зловживання алкоголем: жертви списуються на дії українських диверсантів.

У штабі АТО уточнили, що обстріли велися з підконтрольного самопроголошеної «Луганській Народній Республіці» населеного пункту Молодіжне. За даними військових, на цьому напрямку супротивник застосував міномети калібру 120-мм.

Нагадаємо, за минулу добу противник 54 рази обстріляв українські опорні пункти: двоє військових загинули, четверо отримали поранення.

Раніше в ГУР розповіли, що окупаційна влада в ОРДЛО продовжує зганяти на військові навчання зі стрільбами місцевих жителів серед працівників бюджетних підприємств.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: