У штабі АТО назвали втрати за минулу добу

Читать на русском
За минулу добу противник 54 рази обстріляв українські опорні пункти: двоє військових загинули, четверо отримали поранення.

За минулу добу противник 54 рази обстріляв українські опорні пункти: двоє військових загинули, четверо отримали поранення.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку штабу АТО в Facebook.

«З початку доби ворог 54 рази відкривав вогонь по опорних пунктах українських захисників. Двоє українських воїнів загинули, ще четверо військовослужбовців отримали поранення», – розповіли в штабі.

На приморському напрямку, з мінометів калібру 120-мм і 82-мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів ворог бив по захисникам Красногоровки. З мінометів калібру 120-мм і гранатометів обстрілював опорні пункти в районі Новотроїцького. Позиції близько Березової противник накривав вогнем 82-міліметрових мінометів, а в районі Гнутового – автоматичних гранатометів і кулеметів великих калібрів. Озброєння БМП, протитанкові гранатомети і великокаліберні кулемети ворог застосовував під Водяним і Мар'їнккою, а стрілецьку зброю – біля Широкиного. З озброєння БТР і гранатометів ворог вів вогонь по опорних пунктах під Чермаликом, а з озброєння БМП і кулеметів великих калібрів обстрілював морських піхотинців біля Павлополя.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 29 квітняСитуація на сході країни за станом на 00:00 29 квітня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На донецькому напрямку, з мінометів калібру 120-мм і 82-мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів противник вів вогонь по позиціях в районі Авдіївки. Захисників Верхньоторецького обстрілювали з гранатометів і 82 мм мінометів, а захисників шахти «Бутівка» з великокаліберних кулеметів. Наші позиції в районі населеного пункту Зайцеве обстріляв з протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. Близько шахти «Бутівка» і Авдіївки діяли ворожі снайпери.

На луганському напрямку, вогнем артилерії калібру 122-мм, мінометів 120-мм і 82-мм калібру, гранатометів і великокаліберних кулеметів підрозділи російсько-окупаційних військ накривали позиції поблизу населеного пункту Новотошківське. По опорних пунктах під Кримським противник застосовував артилерію калібром 122-мм, гранатомети і 82-міліметрові міномети. По захисниках населеного пункту Старий Айдар ворог бив з 120-міліметрових мінометів, а по захисникам Новоалександровки – з протитанкового ракетного комплексу. Гранатомети різних систем і кулемети великих калібрів противник застосував під Новозванівкою. Кулемети великих калібрів і стрілецьку зброю противник застосовував при обстрілі позицій біля населеного пункту Жовте.

Нагадаємо, 28 квітня під Павлополем підірвалася машина з військовими, в результаті один боєць загинув.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: