У штабі АТО назвали кількість поранених на передовій за день

Читать на русском
Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою: бойовики 27 разів обстрілювали позиції українських військовослужбовців на передовій.

З початку доби в суботу, 29 квітня, бойовики на Донбасі 27 разів обстрілювали позиції українських військовослужбовців на передовій, четверо військових отримали поранення, ще один - бойову травму.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Фейсбуці, передає «Слово і Діло».

«Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою. Російсько-окупаційні війська продовжують обстріл позицій Збройних сил України. З початку доби ворог 27 разів відкривав вогонь по опорних позиціях українських захисників. (...) З початку доби четверо українських воїнів були поранені, ще один військовослужбовець отримав бойове травмування», - йдеться у зведенні прес-центру.

У штабі зазначили, що в окремих випадках, коли виникала безпосередня загроза життю і здоров'ю військовослужбовців, командири приймали рішення про адекватне відкриття вогню у відповідь.

Раніше повідомлялося про двох загиблих військових, а також шестеро отримали поранення за минулу добу.

Також повідомлялося, що близько Павлополя автомобіль з українськими військовослужбовцями підірвався на вибуховому пристрої, один боєць загинув.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: