Синоптики розповіли, якої погоди чекати українцям на травневі свята

Читать на русском
Найхолодніше буде на Західній Україні тут обіцяють дощі з грозами, тепло буде в центрі і на півночі.

Синоптики радять українцям заховати светри, але дістати парасольки — перша частина травневих свят буде теплою, але з дощами.

Про це повідомляє Укргідрометцентр, передає «Слово і Діло».

У центральній частині країни погода буде стабільно теплою, але хмарною. Вдень стовпчики термометрів покажуть +22-25, а вночі — +9-12 градусів.

УЗ призначила додаткові поїзди на травневі святаВ «Укрзалізниці» ухвалили рішення про призначення додаткових трьох поїздів на травневі свята в Україні.

Аналогічна погода очікує на мешканців східних та північних регіонів. Щоправда, на півночі у вівторок вночі прогнозують ще й грози з дощами.

Трохи прохолодніше на вихідних буде в південних областях — за прогнозами синоптиків, денна температура коливатиметься від +13 до +21, а ночі будуть досить теплими — від +10 до +12 градусів.

А ось жителям Західної України першотравневі шашлики доведеться відкласти: з п'ятниці тут обіцяють безперервні дощі, а з суботи — ще й грози. Температура вдень опуститься з +23 до +12 градусів, а вночі часом і зовсім до +4. Розпогодиться на Заході лише у вівторок, коли припиняться дощі і знову потеплішає до +21.

Що стосується другої частини травневих свят (з 6 по 9 травня), то, згідно з даними сайтів прогнозу погоди, практично по всій території країни обіцяють щоденні дощі і температуру повітря до +22.

Так, на півдні та сході тільки 6 травня чекають дощі з грозами.

На півночі і в центрі дощі будуть йти 8 і 9 травня. На заході мокру погоду обіцяють з 7 по 9 травня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: