Гройсман розповів, чи вплинула економія грошей на якість підготовки до Євробачення

Читать на русском
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив, чи вплинула економія грошей на якість при підготовці до Євробачення.
Володимир Гройсман

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман запевнив, що Україна готова до проведення міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2017», а питання про отримання прибутку від проведення конкурсу не стоїть.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на промову Гройсмана під час відвідин місця проведення в Україні пісенного конкурсу «Євробачення 2017» в Міжнародному виставковому центрі (МВЦ) у Києві в п'ятницю.

Названа сума, котру виділили на харчування учасників ЄвробаченняНазвана сума, яка необхідна для харчування персоналу та учасників Євробачення, яке відбудеться на початку травня в Києві.

«Так питання не стоїть, для нас головне, щоб ця подія відбулася на належному рівні. Ми насправді дуже дбайливо використовували кошти для підготовки, але, як ви бачите, це ніяк не вплинуло на якість», - сказав прем'єр.

За його словами, Україна готова до проведення конкурсу. А на повернення коштів, витрачених на підготовку до конкурсу, Україна на розраховувала, тому що це не передбачено. «Це подія для всієї України, це подія нашої промоції, нашої прекрасної країни, і тому ми інвестували в це ресурси», - сказав Гройсман.

Коментуючи факт того, що ремонт станції метро «Лівобережна», неподалік якої розміщено МВЦ, ще не завершений, прем'єр наголосив, що завершення всіх ремонтних робіт є справою честі для Києва.

Нагадаємо, що 19 травня 2016 року Гройсман запевнив, що Євробачення-2017 буде проведено на високому рівні. Побачимо, чи вдасться прем'єр-міністру виконати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: