Названа сума, котру виділили на харчування учасників Євробачення

Читать на русском
Названа сума, яка необхідна для харчування персоналу та учасників Євробачення, яке відбудеться на початку травня в Києві.
Євробачення в Києві

Харчування персоналу та учасників Євробачення обійдеться організаторам у 10 млн. грн.

Про це пише «Слово і Дело», посилаючись на «112 Україна».

ПАТ «Національна громадська телерадіокомпанія України» з 3 по 20 квітня уклало чотири договори про послуги харчування під час проведення конкурсу через систему ProZorro. Їх загальна сума склала 9,78 млн грн.

Так, в 7,20 млн грн обійдеться виїзне ресторанне обслуговування (кейтеринг), організація місць для прийому їжі, кави-точок з кулерами. У меню включені два види супу, три основних страви, два гарніри, салат-бар, хліб, приправи і масла, джеми, десерти, безалкогольні напої. Договір укладено з ФОП Артемчук Наталія Петрівна (Ariar Catering Service).

2,42 млн. пішло на харчування персоналу в період, поки тривав пошук основного підрядника. Послугу забезпечував ФОП Литвинов Володимир Олександрович.

За 101 тис. грн забезпечили харчування 120 гостей зустрічі глав делегацій країн-учасниць, яка проходила 13 березня. Послугу надало ТОВ «Барикада» (ресторан «Chicken Kyiv»).

61 тис. грн отримало ТОВ «Теремок» на організацію та обслуговування банкету, який відбувся 12 березня на зустрічі глав делегацій країн-учасниць.

Крім того, триває подача пропозицій на ще один тендер очікуваною вартістю 4,69 млн грн. За ці гроші організують фуршет під час офіційної церемонії відкриття 7 травня і сніданок для глав делегацій і коментаторів в КВЦ «Парковий», а також фуршети лаундж-зони VIP-шатра перед початком півфіналу і фіналу.

Ремонт станції київського метрополітену «Лівобережна» - найближчої до місця проведення Євробачення - продовжено до 5 травня.

У київському метрополітені в ніч з 27 на 28 квітня столичні поліцейські проведуть навчання.

19 січня 2017 року міністр культури України Євген Нищук запевнив, що конкурс Євробачення принесе Україні прибуток і ті 15 мільйонів євро гарантованих державою в 2016 році повернуться вже в 2017 році подвійним або потрійним прибутком.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: