Рік на чолі Рівненської ОДА: як виконує обіцянки Муляренко

Читать на русском

Сьогодні рік на посаді губернатора святкує очільник Рівненської області – Олексій Муляренко. Всього в його досьє 19 обіцянок, більшість із яких, а саме 13, наразі мають статус «у процесі виконання».

На жаль, тішитись у день річниці на посаді Муляренку поки що немає з чого: виконаних обіцянок у нього небагато – всього 4, відносно загальної кількості вони становлять 21%. Такий показник визначив його низьке 20-те місце в рейтингу голів ОДА.

Цікаво, що, на відміну від колег, які найактивніше роздають обіцянки на початку роботи на посаді, очільник Рівненщини найбільшу кількість зобов’язань озвучив аж майже через рік після призначення: 8 обіцянок із 19-ти «Слово і Діло» зареєструвало вже у квітні 2017-го.

Найчастіше увага політика була прикута до таких тем, як інфраструктура, освіта, охорона здоров’я та політика – саме за ними аналітики порталу зафіксували найбільшу кількість заяв губернатора.

До найважливіших реалізованих обіцянок Муляренка належать відновлення з Рівненського аеропорту чартерних рейсів, завершення будівництва школи у Шпанові та придбання лапароскопу для обласної дитячої лікарні.

Дві невиконані обіцянки голови ОДА стосуються запровадження в червні 2016 року системи IGov і завершення будівництва до кінця того ж року дитячого садочка в Оржеві.

Серед тих, обіцянок, що перебувають у процесі виконання, аналітики «Слова і Діла» відзначили такі: реалізація проекту будівництва спорткомплексу в Рівному, встановлення нових очисних фільтрів на Костопільському ветсанзаводі та запровадження до кінця 2017 року в регіоні електронної картки пацієнта.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: