Гройсман анонсував масштабну кампанію з продажу держактивів

Читать на русском
Володимир Гройсман вважає, що кампанія з продажу державних активів сприятиме боротьбі з корупцією.
Володимир Гройсман

Масштабна кампанія з продажу державних активів має розпочатися вже у 2017 році.

Про це прем'єр-міністр України Володимир Гройсман сказав на зустрічі з главами іноземних дипломатичних місій, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Цього року ми повинні розпочати широку кампанію з продажу державних активів, які не є стратегічними, але є важливими для залучення інвестицій в Україну, для розвитку національної економіки», - сказав Гройсман.

Як працюють міністри Гройсмана? Дайджест обіцянок з 19 до 25 квітня«Слово і Діло» продовжує здійснювати традиційний моніторинг обіцянок членів українського уряду.

На його переконання, це сприятиме боротьбі з корупцією: «Якщо ми говоримо про приватизацію, продаж активів, публічний і конкурентний продаж - це дуже сильний антикорупційний крок. Коли ми працюємо над питаннями реформ енергетичного сектора, ми ухвалили низку непопулярних рішень, але дуже важливих щодо ціноутворення - це був міцний антикорупційний крок».

Нагадаємо, в березні в МЕРТ анонсували запуск нового проекту ProZorrо, метою якого є можливість продажу і здачі в оренду об'єктів держвласності.

Кабінет міністрів України затвердив план організації реформування 10 міністерств.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: