Нардепу Молотку забракло двох місяців, щоб розібратися з фінансуванням Товариства глухих у Шостці

Читать на русском
Доля фінансування Шосткинського товариства глухих, попри обіцянку народного депутата Ігоря Молотка, досі невідома: нардеп так і не направив до Кабміну відповідний запит.
Ігор МолотокФото з відкритих джерел

Народний депутат від парламентської групи «Воля народу» Ігор Молоток не направив до Кабінету міністрів депутатський запит щодо фінансування Українського товариства глухих у Шостці.

Цю обіцянку, з огляду на те, що згадане товариство перебуває у скрутному становищі, він дав 21 лютого, нагадує «Слово і Діло».

«Товариство досить довгий час недоотримує фінансування, і знаходиться у вкрай скрутному становищі. Коштів бракує навіть на зарплату працівникам. Істотно змінити стан речей можливо, лише отримавши підтримку на рівні Кабінету міністрів України. Прийняв рішення звернутись з відповідним запитом до Кабміну. Беру це питання на особистий контроль», – написав тоді у своєму Facebook Молоток.

Ігор МолотокНародний депутат України
Молоток пообіцяв направити депутатський запит до Кабміну щодо фінансування Шосткинського УТОГСказано 21 лютого 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

Треба зазначити, що саме в Шостці розташована громадська приймальня депутата, – місто є центром мажоритарного округу №160, який він представляє в парламенті.

Однак, судячи з усього, нардеп не поспішає виконувати обіцянки, які він дав виборцям свого округу: на 25 квітня у списку депутатських запитів Молотка немає жодного, який стосувався б фінансування Шосткинського УТОГ.

А це означає, що народний депутат не виконав уже 16-ту поспіль обіцянку з-поміж тих, що були зафіксовані «Словом і Ділом». В рейтингу відповідальності депутатів Верховної Ради він перебуває лише в середині третьої сотні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: