Депутати ПАРЄ вимагають відставки президента Асамблеї – Ар’єв

Читать на русском
Візит президента Парламентської асамблеї Ради Європи Педро Аграмунта визвав шквал критики й може спричинити його відставку.
Педро АграмунтФото з відкритих джерел

Депутати Парламентської асамблеї Ради Європи вимагають відставки президента органу Педро Аграмунта.

Про це у своєму Facebook написав народний депутат України, представник ВР у ПАРЄ Володимир Ар’єв, передає «Слово і Діло».

«В ПАРЄ найграндіозніший скандал чи не за весь час існування через візит президента Асамблеї в Сирію та корупційні звинувачення. Дуже багато делегатів вимагають відставки. Але спочатку зала має почути пояснення, які Аграмунт має надати прямо зараз», – зазначив нардеп.

ПАРЄ хоче змусити Україну провести вибори на окупованій території – ЗМІПАРЄ готується вимагати від України парламентських виборів на окупованій території. Асамблея підтримала одну з поправок, запропоновану проросійськими депутатами.

Приводом для критики Аграмунта стало те, що він здійснив візит до Сирії на російському літаку разом із депутатами Державної Думи РФ. Він мав місце ще наприкінці березня.

Сам президент ПАРЄ заявив, що поїздка мала особистий характер і не пов’язана з його роботою в Парламентській асамблеї. Фінансував візит, за його словами, уряд Сирії.

Нагадаємо, вчора турецьке видання Anadolu повідомило про скидання російським літаком вакуумних бомб на мирні райони в провінції Ідліб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: