У Хмельницькому вкотре відкладають відкриття обіцяної мером велодоріжки

Читать на русском
Міський голова Хмельницького не впорався з обіцянкою побудувати першу в обласному центрі велодоріжку до кінця 2016 року.
Олександр СимчишинФото: ГО "Критична маса"

Міський голова Хмельницького Олександр Симчишин не виконав обіцянку побудувати до кінця 2016 року першу в обласному центрі велодоріжку.

У мера було достатньо часу на реалізацію цієї обіцянки, адже її «Слово і Діло» зафіксувало ще 1 липня минулого року.

1 листопада в міській раді повідомили, що підрядник почав будівництво велодоріжки на набережній і в парку ім. Чекмана в середині жовтня. На реалізацію проекту з міського бюджету було виділено 609 тис. грн. Тоді зазначалося, що прокладання велодоріжки мають завершити до кінця 2016 року, або, якщо будуть несприятливі погодні умови, – на початку 2017-го.

Олександр СимчишинМіський голова Хмельницького
Симчишин пообіцяв відкрити першу велодоріжку до кінця 2016 рокуСказано 1 липня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Проте станом на кінець квітня велосипедна доріжка в парку ім. Чекмана так і не була відкрита. Як повідомив 20 квітня начальник управління ЖКГ міської адміністрації Василь Пилипович, роботи з будівництва зазначеної велодоріжки тривають. Її, за словами чиновника, мають продовжити до мікрорайону Гречани.

Незважаючи на плани міської влади, «Слово і Діло» змушене надати цій обіцянці статус «не виконано». Всього в досьє Симчишина 17 виконаних і 5 невиконаних обіцянок із 37, зареєстрованих аналітиками порталу за час роботи його на посаді мера Хмельницького. В рейтингу відповідальності міських голів він перебуває на сьомому місці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: