РФ розпочала антиукраїнську інформаційну кампанію – Міноборони

Читать на русском
Росія розпочала  антиукраїнську інформаційну кампанію для так званого об’єктивного  висвітлення обставин вибуху автомобіля ОБСЄ на Донбасі.

Російська Федерація розпочала антиукраїнську інформаційну кампанію для «об’єктивного» висвітлення обставин вибуху автомобіля ОБСЄ на Донбасі.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони у Facebook, передає «Слово і Діло».

Глава ОБСЄ підтвердив загибель члена місії від вибуху міни на ДонбасіОдин співробітник ОБСЄ загинув і ще один отримав поранення в результаті наїзду на міну в зоні проведення АТО патрульним автомобілем.

«Командування окупаційних військ ЗС РФ розгорнуло потужну антиукраїнську інформаційну кампанію під приводом «об’єктивного» висвітлення обставин підриву на протитанковій міні 23 квітня автомобіля Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на ділянці автодороги Знам’янка – Пришиб», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, через вибух машини ОБСЄ на Донбасі загинув один співробітник місії (громадянин США) і двоє отримали поранення (громадяни ФРН та Чехії). Як відомо, бойовики передали тіло загиблого спостерігача ОБСЄ українській стороні.

У місії заявили, що інцидент не вплине на її роботу в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: