Названі члени патруля ОБСЄ, що наїхав на міну в Луганській області

Читать на русском
В результаті наїзду авто СММ ОБСЄ на міну в Луганській області загинув громадянин Великобританії, поранення отримала громадянка Німеччини.
Фото з відкритих джерел

Загиблим членом спостережної місії ОБСЄ, екіпаж якої підірвався на міні в Луганській області, виявився громадянин Великобританії.

Про це повідомив народний депутат і радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передає «Слово і Діло».

Також ушкодження отримала громадянка Німеччини, уточнив він.

«В результаті вибуху міни на окупованій території України в Луганській області загинув співробітник місії ОБСЄ, громадянин Великобританії, Джозеф Стоун. Також у результаті вибуху була контужена громадянка Німеччини Іва Гнелін», – написав нардеп у своєму Facebook у неділю.

За даними Геращенка, Гнелін доставлена в один із медзакладів Луганська, де їй надали медичну допомогу.

«Трагедія сталася на окупованій частині території України, тому наші правоохоронні органи не будуть допущені до проведення об'єктивного розслідування», – констатував він.

Геращенко допустив, що патруль СММ ОБСЄ став жертвою тотального мінування доріг. У місці, де авто випадково зачепило колесом узбіччя дороги, попередження про міни, вважає він, не було.

Раніше на інцидент відреагував Президент, зазначивши, що українська сторона засуджує спроби бойовиків перешкоджати роботі спостережної місії ОБСЄ на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: