Соцопитування: названі прізвища фаворитів президентських перегонів у Франції

Читать на русском
Соціологи назвали фаворитів президентських перегонів у Франції, а також того, хто здобуде перемогу у другому турі виборів.
Президентські вибори в Франції

Згідно з результатами соцопитування, фаворити президентських перегонів у Франції Еммануель Макрон і Марін Ле Пен отримають однакову підтримку виборців - по 23%.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на Deutsche Welle.

На третє місце вийшов ультраправий кандидат Жан-Люк Меланшон (19,5%), четверте місце займає, відповідно до опитування, консерватор Франсуа Фійон (19%). Такі дані соціологічних опитувань BVA.

Приблизно такі ж дані і у ODOXA: тут за результатами опитування, проведеного після нападу на поліцейських в Парижі, в першому турі виборів Макрона підтримають 24,5% виборців, Ле Пен - 23%, Фійона і Меланшона - по 19%.

Однак у другому турі, згідно з результатами цього опитування, Макрон впевнено переможе у Ле Пен.

Терористична атака в Парижі позначиться на результатах президентських виборів у Франції. . Про це вчора повідомив президент США Дональд Трамп.

Нагадаємо, що кандидат у президенти Франції Франсуа Фійон вважає, що РФ ніколи не піде з Криму, і пропонує визначити майбутнє українського півострова на конференції під егідою ООН.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: