Під час масових протестів у Венесуелі постраждало понад 20 осіб

Читать на русском
В ході масових протестів у Венесуелі постраждало більше двадцяти чоловік під час зіткнень з поліцією.
Масові протести в Венесуелі

У результаті масових акцій протесту, що проходять в різних містах Венесуели і котрі вилилися в зіткнення мітингувальників із правоохоронцями, загинуло 20 осіб.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на повідомляє «DW».

«Кількість загиблих зросла до 20 чоловік, серед них - 13-річний підліток. Повідомляється також про десятки поранених», - йдеться в повідомленні.

Так, в столиці Каракасі в ході зіткнень з поліцією в ніч на п'ятницю загинули щонайменше 12 осіб. Після багатоденних акцій протесту поліція та сили безпеки приведені в стан підвищеної готовності.

Турецький «султан»: чому Ердоган виграв і програв референдум одночасноСпівдиректор програм зовнішньої політики та міжнародної безпеки Центру Разумкова пояснив, чому референдум у Туреччині може стати для Ердогана поразкою.

І незважаючи на це, у вихідні опозиція планує повести «мовчазні марші» до резиденцій єпископів. Крім того, опозиційні до уряду нинішнього президента-соціаліста Ніколаса Мадуро політики оголосили «національну блокаду» вулиць і доріг на 24 квітня.

Держсекретар США Рекс Тіллерсон розкритикував дії президента Венесуели Ніколаса Мадуро.

Під час акцій протесту проти нинішнього президента Ніколаса Мадуро, загинуло п'ять людей.

А 13 грудня 2016 року уряд Венесуели несподівано вивів з обігу найбільшу банкноту у результаті чого, у багатьох людей не залишилося готівки для покупки найнеобхіднішого.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: