ДСНС: без світла в Україні залишаються понад двісті населених пунктів

Читать на русском
За повідомленням ДСНС, на ранок суботи в Україні без світла залишаються більше двохсот населених пунктів в чотирьох областях.
Більше 200 населених пунктів - без світла

Через несприятливі погодні умови без світла станом на 7 годину ранку суботи залишаються 229 населених пункти в чотирьох областях України.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на прес-службу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

За повідомленням ДСНС, в Одеській області без електропостачання - 178 н.п., Дніпропетровській - 31 н.п., Харківській - 16 н.п., Кіровоградській - 4 н.п.

Тривають роботи з відновлення електропостачання населених пунктів.

Обмежень руху транспортних засобів на автомобільних дорогах немає.

Через налипання мокрого снігу та шквального вітру зафіксовано падіння близько 3 тис. 790 дерев в Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській, Одеській та Херсонській областях.

До ліквідації наслідків негоди залучено 2 тис. 126 чол. і 548 од. тех., в тому числі від ГСЧС 213 од. тех. і 622 чол. особового складу.

Зазначимо, що вчора знеструмленими через погіршення погодних умов залишалися 368 населених пунктів у шести областях України.

Раніше оперативний штаб із питань погіршення погодних умов на території Одеської області ухвалив рішення скасувати заняття в школах регіону в п'ятницю.

А міністр інфраструктури Володимир Омелян уточнив кількість загиблих через негоду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: