Саакашвілі назвав свою політсилу «новою Партією регіонів»

Читать на русском
Екс-глава Одеської ОДА Михеїл Саакашвілі порівняв свою нову політсилу з Партією регіонів і повідомив про головні завдання.
Міхеїл Саакашвілі

Голова партії «Рух нових сил», екс-голова Одеської ОДА Михеїл Саакашвілі заявив, що його політсила буде схожа на «Партію регіонів», але з європейською ідеологією.

Про це він розповів інтерв'ю виданню «Новий час», пише «Слово і Діло».

«Це буде така собі «Партія регіонів», але з цивілізованою, європейською ідеологією», - сказав Саакашвілі.

За його словами, партія буде займатися «рішенням проблем провінції» - областей і районів. В саму партію люди будуть потрапляти за принципом конкуренції: хто успішніше, той і претендує на великі пости в разі успіху на виборах.

Об'єднання «Руху нових сил» і «Волі»: чого очікувати від союзу Саакашвілі й Дерев'янка«Слово і Діло» вивчило обіцянки лідерів «Руху нових сил» і «Волі» Міхеїла Саакашвілі і Юрія Дерев'янка, щоб зрозуміти, що спільного у цих політиків і чого очікувати від їх об'єднання.

«Себе я розглядаю в ролі граючого тренера», - зазначив політик.

Нагадаємо, що брату екс-губернатора Саакашвілі Давиду Саакашвілі скасовано дозвіл на проживання в Україні. Раніше екс-глава Одеської області виступив за спорудження стіни, яка відокремила б окуповану частину Донбасу від решти території України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: