Порошенко підписав указ про відзначення чергової річниці Конституції України

Читать на русском
Президент Петро Порошенко підписав указ про святкування 21-ї річниці з дня прийняття Конституції України.
Петро Порошенко

Президент Петро Порошенко підписав указ «Про відзначення 21-ї річниці Конституції України».

Про це повідомляє прес-служба глави держави, пише «Слово і Дело».

Порошенко доручив Кабінету міністрів розробити та затвердити відповідний план заходів і забезпечити його виконання.

«Указ містить завдання центральним і місцевим органам виконавчої влади щодо організації святкових заходів. Зокрема, уряду доручено передбачити проведення тематичних урочистих, інформаційно-освітніх заходів, вшанування автора першої української конституції гетьмана Пилипа Орлика та видатних діячів української держави», - сказано в повідомленні прес-служби.

Уряду також доручено забезпечити широке висвітлення в засобах масової інформації заходів з відзначення 21-ї річниці Конституції України, трансляцію тематичних теле- і радіопередач. Президент доручив Міністерству закордонних справ України організувати проведення закордонними дипломатичними установами України заходів за участю української громадськості за кордоном з нагоди 21-ї річниці Конституції України.

Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Нагадаємо, що Порошенко затвердив нову структуру апарату Ради національної безпеки і оборони. Відповідний указ підписаний 14 квітня.

А 7 квітня Президент підписав розпорядження, яким виділив гранти глави держави на підтримку наукових досліджень молодих учених на 2017 рік.

Також 15 вересня 2016 року Порошенко запевнив, що Україна проведе фінал Ліги чемпіонів-2018 на найвищому рівні. Побачимо, чи вдасться Президенту виконати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: