Путін подзвонив Ердогану і привітав з перемогою на референдумі

Читать на русском
Президент Росії Володимир Путін провів телефонну розмову з турецьким президентом Ердоганом, під час якої привітав свого колегу з перемогою на референдумі.

Президент Росії Володимир Путін провів телефонну розмову з турецьким президентом Ердоганом, під час якої привітав свого колегу з перемогою на референдумі.

Російський президент Володимир Путін привітав главу турецької держави Реджепа Тайіпа Ердогана з перемогою на референдумі щодо розширення повноважень, передає Realist, посилаючись на Reuters, інформує «Слово і Діло».

16 квітня в Туреччині пройшов референдум про зміни до конституції, за якими президент отримує всю повноту влади в країні. Перемогу з незначною перевагою здобули прихильники Ердогана.

Джерела агентства в адміністрації Ердогана повідомили, що Путін подзвонив турецькому президенту і привітав його з переможним результатом на референдумі.

Момент істини для Ердогана: три причини, навіщо Туреччині ставати диктатуроюТуреччина стала на шлях диктатури. Та чи слід звинувачувати у цьому лише самих турків? Інтриги додає той факт, що в ЄС побачили в останньому турецькому референдумі суттєві загрози для демократії, тоді як у США – ні.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков підтвердив інформацію про привітання главою РФ Ердогана.

«Так», - відповів Пєсков на запитання про те, чи вітав Путін турецького колегу.

Раніше також американський президент Дональд Трамп привітав Ердогана з перемогою на референдумі.

Нагадаємо, що після оголошених результатів конституційного референдуму Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган заявив, що має намір повернути в Туреччину смертну кару.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: