У Черкасах озброєні люди захопили обленерго

Читать на русском
Будівлю Черкаського обленерго у вівторок, 18 квітня, зайняли близько 30 чоловіків, озброєних помповими рушницями і травматичною зброєю, поліція затримала невідомих.

У Черкасах близько 30 невідомих зі зброєю захопили будівлю місцевого обленерго, однак після переговорів з поліцією вони покинули держустанову.

Про це повідомила поліція області, передає «Слово і Діло».

Тука відреагував на погрози бойовиків щодо захоплення українських підприємствЗаступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука прокоментував заяву лідерів бойовиків.

Відзначається, що в поліцію надійшла інформації про групу невідомих у приміщенні Черкасиобленерго, які мали при собі велику кількість вогнепальної зброї.

«На другому поверсі приміщення перебувало близько 30 осіб, озброєних помповыми рушницями і травматичною зброєю. В результаті тривалих переговорів керівництва Главку з даними особами, приміщення держустанови було звільнено від сторонніх», - сказано в повідомленні.

Зараз поліція встановлює підстави та мету перебування невідомих на території підприємства, зброю вилучено.

Нагадаємо, в листопаді 2016 року уряд дав згоду на продаж 71% акцій «Черкасиобленерго».

Раніше повідомлялося, що активісти у Луцьку захопили приміщення ОДА. Пізніше у поліції спростували захоплення Волинської ОДА. За їх словами, у будівлі йшли переговори активістів і силовиків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: