Президент привітав українців із Великоднем

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко привітав українців зі святом Воскресіння Господнього і закликав молитися за захисників України.
Петро і Марина ПорошенкиФото: АПУ

Президент України Петро Порошенко привітав співгромадян зі святом Великодня.

Глава держави наголосив, що цьогоріч християни всіх обрядів відзначають це свято одночасно, пише «Слово і Діло» з посиланням на сайт Президента.

«Щиро вітаю вас із святом свят для українців та для всіх християн світу – Великоднем. Особливо приємно, що Христос об’єднує усіх: цього року православні, греко-католики, римо-католики та протестанти відзначають цю величезну подію в один день», – зазначив він.

Розговлятися будемо скромніше: як інфляція вплинула на великодній кошик українцівУ 2017 році українці до великодніх свят за ті ж самі гроші, що в 2016-му, зможуть придбати відчутно менше продуктів.

«Щиро радіємо великому й величному святу. Нехай же в ці дні сповниться вселенської Христової радості кожна українська душа. Відзначаючи перемогу життя над смертю, не забудьмо згадати всіх героїв, які полягли за Україну. Особливо уклінно прошу Божої ласки для кожного, хто й сьогодні захищає Україну», – також заявив Глава держави.

Сам Петро Порошенко з родиною зустріли свято у столиці, відвідавши нічну службу у Володимирському соборі.

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» розповіло, якою буде погода на Великдень. Як відомо, на великодні свята у Києві було посилено заходи безпеки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: